Han circulat molts rumors respecte al nou disc de Madonna, des de que faria un Beyoncé i l’editaria sense avisar, altres que deien que sortiria al mes de setembre…

A tot això, mica en mica es van coneixent més detalls, com títols d’algunes cançons, possibles col·laboracions, la més recent la d’Alicia Keys, que s’hauria passat per l’estudi de gravació, no sabem si per fer una participació amb piano o cantant…

La revista Billboard ha publicat que no hi haurà disc aquest any, citant al representant de la diva, Guy Oseary. Val a dir que la reina del pop, mai va dir que el disc sortiria aquest any, tot i que porta alguns mesos fent una bona campanya a través d’Instagram.

- Publicitat -

Aquest serà el disc que més hagi tardat en elaborar i el que més cançons tingui per escollir, de moment unes 40.