Alt-J han aconseguit situar el seu disc This is all yours, com el més venut al Regne Unit, just en la setmana que s’ha posat a la venda. El disc, ha superat en poc més de 5000 unitats a Barbra Streisand que s’ha quedat una setmana més en segon lloc. En tercer, segueix Sam Smith.

Els anteriors números 1, The Script, cauen fins al setè lloc amb No sound without silence i es veu superat per George Ezra i pel nou disc de Leonard Cohen, que debuta en sisè lloc. Tanca el top 10 el nou disc de Lady Gaga, en aquest cas al costat de Tony Bennett, Cheek to cheek. Per trobar el nou treball de Lenny Kravitz, Strut, hem d’anar fins al número 21.

Pel que fa als senzills, Sigma & Paloma Faith cauen al segon lloc i es veuen superats per aquest trio que tant mal està fent, Jessie J, Ariana Grande i Nicki Minaj amb Bang Bang.

- Publicitat -

És l’única novetat dins d’un top 10, on veuen incrementar posicions artistes com George Ezra o Taylor Swift.

Per trobar una altra novetat, hem d’anar fins al lloc 25 amb Shify K3Y i el seu nou senzill I Know.