La cantant Iggy Azalea està tenint un any d’allò més rodó. Després de l’èxit que ha aconseguit amb Fancy, on durant moltes setmanes va ocupar el número 1 de la llista americana, ara veu com el seu nou senzill Black Widow, segueix el mateix camí, i aquesta setmana suma 7 llocs fins a situar-se entre els 10 senzills més importants de la llista Billboard. Però si això no fos poc, la seva col·laboració amb Ariana Grande, Problem, continua entre els 10 primers èxits del moment.

I ja que mencionem Ariana Grande, un altre gran moment per ella que també té tres cançons entre el top 10 de la llista, una d’elles al costat de Nicki Minaj i Jessie J, Bang Bang. I el seu nou senzill Break Free, al costat de Zedd, suma 14 llocs en una setmana i ja està al número 4.

Tot i l’èxit de les cantants, la llista de senzills segueix encapçalada per MAGIC! amb Rude, una de les sensacions del moment. En segon lloc puja Meghan Trainor amb All about that bass, que podria saltar al primer lloc en 7 dies.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums, continua el lideratge de la banda sonora de Guardians Of The Galaxy, per tercera setmana consecutiva.

El nou disc de The Gaslight Anthem debuta en quart lloc.