Les darreres setmanes s’està parlant molt del nou disc de Morrissey, World peace is none of your business, però no precisament per qüestions de vendes o musicals, sinó pels mals rotllos que hi ha entre el cantant i la seva discogràfica, Harvest Records.

Tot va venir a partir d’unes declaracions del cantant, que no es trobava gens a gust amb el tracte que rebia de Harvest. Després va comentar que havia estat acomiadat, tot i que des de la discogràfica ho negaven.

Ara salta la notícia que el disc ha estat retirat de totes les plataformes digitals, iTunes, Spotify o Rdio. Amazon també l’ha retirat de l’edició digital, però segueix a la venda en format de cd i vinil.

- Publicitat -

Recordem que no és el primer cop, que Morrissey té problemes amb una companyia discogràfica. De fet abans de fitxar per Harvest Records, va estar temps sense cap companyia.