Sense cap mena de dubte, que el segon disc del britànic Ed Sheeran, és un dels discs de l’any, si més no, al Regne Unit, on aguanta per sisena setmana consecutiva en la primera posició dels àlbums. Hem de viatjar fins al 2005 per trobar un altre artista masculí que hagi resistit tant. En aquella ocasió va ser James Blunt, que es va estar fins a 8 setmanes amb el disc Back to Bedlam.

Aquesta setmana entra a la llista, Eric Clapton & Friends, amb el disc tribut a JJ Cale, en tercera posició.

Una de les sorpreses del top 10 és el darrer disc de David Guetta, que re-entra a la posició número 9.

- Publicitat -

Pel que fa als senzills, MAGIC! aconsegueixen la primera posició amb Rude, després de l’espectacular pujada de la setmana passada i es converteix en un nou número 1 per la banda, que ja ostenten el dels Estats Units o el de la Llista del nostre web, en els dos casos, des de fa 3 setmanes.

A la resta de les 10 primeres posicions, trobem algunes novetats, com Zhu amb Faded, en tercera posició, els joves Bars & Melody amb Hopeful, a la cinquena o Melissa Steel amb Kisses for breakfast al lloc 10.