Ed Sheeran continua una setmana més de número 1 amb el seu darrer disc X, i ja en van vuit. Amb aquestes xifres, iguala les 8 setmanes que James Blunt va aconseguir amb el seu disc de debut Back to Bedlam i s’apropa a les 11 que va aconseguir Adele amb 21, l’any 2011.

En segona posició puja Sam Smith i en tercera cau Dolly Parton. A la posició número 4 trobem el nou disc de The Gaslight Anthem, Get Hurt, que debuta en aquesta plaça. En cinquena debuten Richard & Adam amb At The Movies. Tanca el top 10, The Saturdays, que entren amb el seu disc de grans èxits.

Pel que fa als senzills, tampoc hi ha canvis al número 1 amb el duet Nico & Vinz i el tema Am I wrong, que aguanta per segona setmana consecutiva. Tampoc es mouen Magic! amb Rude i OneRepublic amb Love runs out, de les posicions 2 i 3. Sí que ho fa el número 4 amb el nou senzill de Kiesza, Giant in my heart, que entra aquesta setmana.

- Publicitat -