Fa un temps, Miley Cyrus va haver de passar per l’hospital per una forta reacció al·lèrgica. Però en lloc d’estar tranquil·la i aprofitar per descansant, l’artista va aprofitar per rodar un polèmic curtmetratge, al costat del seu amic Wayne Coyne de Flaming Lips i del novaiorquès Moby.

Sota el títol de Blondie Superfreak Steals The Magic Brain, aquest curt que té una duració d’uns cinc minuts, anava a ser destinat a ser un vídeo d’una cançó que fes referència al LSD. Imatges psicodèliques, cervells brillants, purpurina, drogues, i una gran quantitat d’escenes surrealistes surten en aquest vídeo. I com que segurament la història et costi d’entendre-la, la mateixa cantant te l’explica.

Moby és un lider de culte, que té set de poder i que vol obtenir la possessió sobrenatural psicodèlica més valuosa del món…el cervell de John F. Kennedy, el cervell que té la fórmula original pel LSD:
Miley Cyrus té el cervell màgic i Moby recluta una rossa nimfòmana, tipus Manson, superfreak, perquè li robi el cervell a la Cyrus…

- Publicitat -

I per no fer spoilers no direm res més.