Sia ha situat el seu disc 1000 Forms Of Fear, com al disc més venut als Estats Units, això sí, amb tan sols 52.000 unitats venudes. Són les xifres més baixes, des de 2012 quan Zac Brown Band van vendre 48.000 còpies de Uncaged.

Tot i així, l’artista aconsegueix el primer número 1 de la seva carrera, en una setmana amb poques novetats dins del top 10. En segon lloc, puja la banda sonora de l’any, Frozen, que suma 46.000 còpies més. En tercer lloc, Sam Smith amb 42.000.

Per altra banda Ed Sheeran cau al cinquè lloc amb X i l’anterior número 1, Trey Songz al sisè amb unes 34.000 unitats venudes del seu disc Trigga.

- Publicitat -

Judas Priest, situen el seu nou disc Redeemer of Souls en sisena posició amb 33.000 còpies.

Pel que fa als senzills, després de 7 setmanes amb Fancy d’Iggy Azalea de número 1, la banda de reggae-pop, Magic! situen Rude a la primera posició.