El que va ser guitarrista de My Chemical Romance, Frank Iero, acaba d’estrenar el tema Wighted, el primer que arriba del seu nou projecte, stomachacheson, previst pel 26 d’agost.

Iero, editarà el disc, sota el nom de frnkiero and the cellabration.


- Publicitat -

1. all i want is nothing
2. weighted
3. blood infections
4. she’s the prettiest girl at the party and she can prove 5. it with a solid right hook
6. stitches
7. joyriding
8. stage 4 fear of trying
9. tragician
10. neverenders
11. smoke rings
12. guilttripping
13. where do we belong? anywhere but here