El titular que hem posat no és notícia, ja que la cançó fa 7 setmanes que lidera la llista Billboard Hot 100, però és que se’ns acaben les idees per parlar d’aquest tema, que va camí de convertir-se en el Blurred Lines de l’any passat.

De moment Iggy Azalea, empata amb Adele, pel que fa a dones que han tingut èxits al número 1 de la llista de senzills de forma consecutiva. Per sobre trobem Kesha amb Tik Tok, Carly Rae Jepsen amb Call me maybe i Lorde amb Royals, que van aguantar 9 setmanes. La dona que més ha aguantat és Rihanna amb We found love, que se n’hi va estar 10.

La resta de posicions continuen similars a fa 7 dies, amb la incorporació de Maps de Maroon 5 que entra al top 10.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums, Trey Songz, amb una mica més de 100.000 còpies venudes de Trigga, debuta en primera posició. Ed Sheeran, cau a la segona amb X. I en tercer lloc, Sam Smith, que suma 45.000 unitats aquesta setmana. Pel que fa a la resta de top 10, en quart lloc trobem Seether amb el seu nou disc Isolate And Medicate amb 37.000 còpies, en sisena, MAGIC! amb Don’t Kill The Magic (36.000), Robin Thicke amb Paula (24.000) i tanca el top 10 Colt Ford amb 23.000 còpies de Thanks For Listening.