Iggy Azalea va estrenar dijous passat el videoclip del seu nou single Savior i ja ha aconseguit més de dos milions de visualitzacions a YouTube. Gairebé un any després de publicar el vídeo de Mo Bounce la cantant australiana torna trepitjant fort.

L’encarregat de dirigir el videoclip ha estat Colin Tilly, conegut per haver treballat amb artistes com Rihanna, Justin Bieber i Britney Spears. Tot i que Savior és una col·laboració entre Iggy i Quavo, que interpreta la tornada del tema, el cantant no apareix al videoclip.

Allunyant-se del seu estil habitual, la cantant ha optat per donar-li una temàtica religiosa al nou single, la gravació té lloc dins d’una església a les fosques il·luminada per espelmes i llums de neó on Azalea es debat entre les seves dues personalitats .

- Publicitat -

Segons ha explicat la cantant, el videoclip té un significat més profund que el simple fet de trobar un salvador: adonar-te que el millor salvador ets tu mateix.