El britànic Ed Sheeran té motius per somriure. Aquesta setmana el seu disc X és número 1 al seu país i ara també als Estats Units, al vendre tan sols allà, més de 210.000 unitats del seu segon disc. D’aquesta manera s’ha convertit en l’artista pop que més ha venut la primera setmana que s’ha posat a la venda, en el global de l’any i el quart en general.

En segon lloc, trobem un altre britànic, Sam Smith, que veu com el seu disc In the lonely hour, es manté una altra setmana en segon lloc, ara amb 67.000 còpies més. El tercer lloc és pel raper G-Eazy amb These things happen.

Pel que fa als senzills, Iggy Azalea continua trencant rècords. Ara s’ha convertit en la primera rapera femenina que aguanta 6 setmanes al número 1 de Billboard Hot 100, superant a Lil’ Kim que en va aconseguir 5, gràcies a la col·laboració amb el tema Lady Marmalade, per la banda sonora de Moulin Rouge.
La cançó Fancy, al costat de Charli XCX suma una setmana més en primer lloc, però veu com l’altra cançó on canta, Problem, al costat de Ariana Grande, en aquesta ocasió redueix un lloc fins a la tercera posició. El número 2 és pels Magic!, amb Rude, just uns dies abans que surti el seu disc Don’t kill the magic.

- Publicitat -