Ed Sheeran té motius per estar content, ja que el seu nou disc X, aconsegueix mantenir-se per tercera setmana consecutiva com el més venut al seu país, i ja porta més de 325.000 còpies en aquest temps.

Pel que fa a les entrades, trobem els Manic Street Preachers, que debuten en segon lloc amb Futurology i Example en vuitè amb Live life living. Ja fora de les 10 posicions, trobem Sia amb 1000 forms of fear, en onzè lloc.

Pel que fa als senzills, debut en primer lloc pel nou tema de Will I Am, al costat de Cody Wise amb It’s my birthday. Segon lloc per Ariana Grande i tercer per Ella Henderson. Destaca la quarta posició amb la gran pujada de The Vamps amb Somebody to love, que puja des de la posició 39 de la setmana passada. Però per pujades la de Jess Glyne amb Right here, que en la seva segona setmana a la llista britànica, passa del lloc 200 al 6!!! Espectacular!

- Publicitat -