Una setmana més, i ja en van 5, Ed Sheeran, segueix sent l’artista que més ha venut al Regne Unit, gràcies al seu segon disc X, que ja arriba a les 400.000 còpies venudes.

Hem de viatjar fins al 2011, per trobar-hi algú que hagi superat les xifres de Sheeran. Al seu moment, 21 d’Adele, va estar un total 11 setmanes seguides, a part d’altres de no consecutives, que van arribar a 23 setmanes al número 1. Encara li queda bastant per atrapar a la britànica.

Pel que fa a la resta de posicions, en sisè lloc debuta La Roux amb el seu disc Trouble in Paradise. Pugen George Ezra, Coldplay i Sam Smith.

- Publicitat -

Però per pujades, les que trobem a l’apartat dels senzills, on Magic! amb Rude, escalen de la posició 50 fins al segon lloc, tan sols superat per Crazy Stupid Love, el nou senzill de Cheryl Cole amb Tinie Tempah, que se situen de número 1 tota la setmana.
També gran pujada per Charli XCX amb Boom Clap, que va estrenar-se fa una setmana al lloc 158 i que en 7 dies se situa en sisè lloc.