Jack White ha situat el seu disc Lazaretto, com a número 1 de vendes als Estats Units, amb prop de 138.000 còpies, en la setmana del seu debut. White, aconsegueix unes xifres similars amb les quals va situar també de número 1 el seu primer disc en solitari.

Amb aquesta entrada, Miranda Lambert cau al segon lloc amb les 62.000 unitats que ha venut de Platinum. El tercer lloc, continua sent per la banda sonora de Frozen, que aquesta setmana suma 50.000 còpies més. Per trobar una altra novetat en els discs, hem d’anar fins al dotzè lloc, on debuta Passenger amb Whispers.

Pel que fa als senzills, quarta setmana per Iggy Azalea al primer lloc amb Fancy. En segona posició, segueix la mateixa artista, al costat d’Ariana Grande amb Problem. Encara els hi queda molt de camí, abans d’igualar o superar als Beatles, que van situar 10 setmanes, dos dels seus senzills de debut, a la primera i segona posició de la llista americana.

- Publicitat -