Bones notícies per Ed Sheeran, que situa el seu nou èxit, Sing, al primer lloc de la llista de senzills del Regne Unit. La cançó, produïda per Pharrell Williams, va camí de ser una de les imprescindibles aquest estiu i ha venut en els últims 7 dies prop de 125.000 còpies.
El tema és el senzill de presentació del disc X, que veurà la llum d’aquí un parell de setmanes.

Pel que fa a la resta de posicions, Stay with me de Sam Smith, es manté al segon lloc i Secondcity amb I wanna feel, cau al tercer. Mr Propz amb Waves segueix en quarta posició i John Legend es queda la cinquena.

Bona pujada per Jason Derulo amb Wiggle, que entra al top 10, sumant 10 posicions en una setmana.

- Publicitat -

Per trobar la primera novetat de la llista, hem d’anar fins al lloc 16 on trobem a Neon Brotherhood amb Hope ain’t a bad thing.

Si mirem la llista dels àlbums, Sam Smith segueix liderant amb In the lonely hour, seguit per Coldplay i Clean Bandit, que debuten en tercer lloc amb New Eyes. En sisè lloc, entra el nou disc de Paul Weller, More modern classics, en setè el disc homònim de Led Zeppelin i en vuitena Hank Marvin amb Hank. Tanca el top 10, un altre disc de Led Zeppelin.