El dia 3 de juny arribarà Superherois, el disc de debut dels Via Límit, el grup de Vilafranca del Penedès.
El grup de pop-rock va ser finalista del Sona 9 l’any 2013, i enguany debuta discogràficament després d’haver avançat alguns temes com Viu amb mi o Tornarem a somiar.
La banda està formada per cinc joves: Ian Garcia (veu), Roger Vila (baix i veus), Nil Romagosa (bateria), Jaume Marcé (guitarra) i Sergi Moreno (guitarra). L’any 2012 van gravar la primera maqueta i el febrer de l’any següent van publicar l’EP Mil i una nits, amb sis cançons gravades a La Atlántida Estudio.
Superherois és un àlbum que parla de les “sensacions, l’esforç, les pèrdues, l’amor i el dia a dia”, asseguren, amb un repertori de cançons carregades d’emocions i sentiments.

El nou senzill del grup es diu Et faré feliç,  una cançó en homenatge als seus orígens. En certa manera hem escrit aquesta cançó per fer un homenatge a la Festa Major de Vilafranca i també a un dels grups de rock català que ens han marcat des de petits: Lax’n’Busto”.

- Publicitat -