D’aquí a un parell de dies, Neil Young publica un nou disc A letter home. Es tracta d’un treball de versions gravades a l’estudi de Jack White i que abans del seu llançament ja podem escoltar a través d’Amazon. 
Per aquest disc, Young ha decidit interpretar temes d’artistes com Bob Dylan, Willie Nelson, Bruce Springsteen o The Everly Brothers.


01. Changes (Phil Ochs)
02. Girl From The North Country (Bob Dylan)
03. Needle of Death (Bert Jansch)
04. Early Morning Rain (Gordon Lightfoot)
05. Crazy (Willie Nelson)
06. Reason To Believe (Tim Hardin)
07. On The Road Again (Willie Nelson)
08. If You Could Read My Mind (Gordon Lightfoot)
09. Since I Met You Baby (Ivory Joe Hunter)
10. My Hometown (Bruce Springsteen)
11. I Wonder If I Care As Much (Everly Brothers)

- Publicitat -