Bon Jovi engega una intensa campanya que començarà el dia 1 de juliol, per celebrar els 30 anys d’existència. I ho faran amb una edició remasteritzada del seu disc New Jersey, editat l’any 1988. La nova versió del disc, estarà en tres formats diferents, un amb el disc, una altra amb dos discs, i una de súper deluxe amb els dos CD’s i un DVD. Les dues últimes també tindran material extra.

L’edició deluxe inclourà 3 temes que van ser cares B, així com 13 demos de les sessions de gravació del disc i que mai havien estat publicades. En el DVD, trobarem un documental que al seu moment només va ser editat en VHS, i que se centra en una gira que el grup va fer per més de 26 països i al llarg de 16 mesos.

Mentre això passa, el grup segueix oferint directes i han promès editar més material amb motiu d’aquest trentè aniversari.

- Publicitat -