Ahir mateix, Neil Young va publicar un disc de versions a través del segell de Jack White, Third Man Records. A Letter Home, inclou temes de Bruce Springsteen, Bob Dylan o Willie Nelson i que en el seu moment ja han sonat en alguns concerts de Young.

El disc es va editar ahir dissabte, coincidint amb el Record Store Day.


- Publicitat -

01. Changes (Phil Ochs)
02. Girl From The North Country (Bob Dylan)
03. Needle of Death (Bert Jansch)
04. Early Morning Rain (Gordon Lightfoot)
05. Crazy (Willie Nelson)
06. Reason To Believe (Tim Hardin)
07. On The Road Again (Willie Nelson)
08. If You Could Read My Mind (Gordon Lightfoot)
09. Since I Met You Baby (Ivory Joe Hunter)
10. My Hometown (Bruce Springsteen)
11. I Wonder If I Care As Much (Everly Brothers)