Bones notícies pels Kaiser Chiefs, que dominen per segona setmana consecutiva la llista d’àlbums del Regne Unit amb el seu darrer disc Education, Education, Education & War, seguits de molt a prop de Paloma Faith, que escala 8 posicions amb A perfect contradiction. També puja fins al tercer lloc, el nou disc de John Legend, Love in the future, que confirma el bon moment de l’artista, sobretot gràcies al tema All of me.
Debuta en cinquena posició Aloe Blacc amb Lift Your Spirit, que és la única entrada destacada de la llista britànica.
Pel que fa als senzills, canvis al número 1 amb l’entrada de Nobody to love de Sigma, que fa caure a Aloe Blacc fins al tercer lloc. En segona posició una altra novetat, els britànics The Vamps situen el seu últim senzill, Last night en aquesta bona plaça.

- Publicitat -