Ja amb diversos discos a l’esquena la banda anglesa Kaiser Chiefs avançen el seu nou disc ‘Easy Eighth Album’. Ho han fet amb la proposta “Feeling alright”, que s’ha estrenat avui i formarà part del seu nou disc, que serà el vuitè de la seva discografia, i es publicarà el primer trimestre del 2024.

Coincidint amb la publicació han anunciat que en els seus vuit concerts oferiran “una alegria il·limitada”. Per poder anar als concerts ja han avançat com aconseguir les entrades. Es posaran a la venda divendres 3 de novembre a la seva pàgina web, però si es reserva l’àlbum a la seva botiga es podrà accedir a la venda anticipada que es realitzarà el dimarts 31 d’octubre.

- Publicitat -

La gira serà principalment al Regne Unit i passarà per llocs com London Troxy, el Winter Gardens o Stockton Globe. Seran només vuit parades que trepitjaran durant l’abril del 2024.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaiser Chiefs (@kaiserchiefs)