El nou disc de Kaiser Chiefs, Education, Education, Education & War, ha tingut una bona estrena al Regne Unit, on ha aconseguit situar-se en primera posició dels discs més venuts i superar d’aquesta manera l’anterior líder, Sam Bailey que cau al segon lloc.

Un altre debut a la llista britànica és el de Johnny Cash, amb el seu disc inèdit Out Among the Stars, que se situa en quarta posició.

Pel que fa als senzills, també trobem una novetat en la primera posició. Ha trigat a entrar al Regne Unit, però The Man, el darrer senzill d’Aloe Blacc, s’apodera de la posició capdavantera i fa caure l’anterior líder, la banda 5 Seconds Of Summer, que atenció cauen fins al desè lloc!

- Publicitat -

Segueix pujant espectacularment John Legend amb All of me, que ja està en segona posició, escalant 5 llocs.

En vuitè lloc debuta John Martin amb Anywhere for you, mentre que el darrer de Paolo Nutini, Scream ho fa en dotzena posició.