Setmana de moltes novetats musicals i això s’ha traduït amb una gran renovació en la llista d’àlbums britànics, amb el número 1 de George Michael i el seu Symphonica i de Kylie Minogue amb Kiss me once, que es queda el segon lloc.
També trobem el debut de Going to hell el nou disc de Pretty Reckless, en vuitena posició, Sex and Love d’Enrique Iglesias en onzena posició, Recess d’Skrillex en catorzena o American Authors al lloc número 26.

Pel que fa als senzills, debuta en primera plaça I got U de Duke Dumont. Bona pujada de John Legend amb All of me, una d’aquelles boniques cançons que destaquen en les primeres posicions de les llistes mundials, que se situa en tercer lloc.
En sisena posició debuten Little mix amb Word up, mentre que el nou èxit d’Example, Kids again, ho fa en el lloc 13.

- Publicitat -