Després de 4 setmanes amb Katy Perry i Dark Horse dominant la primera posició de la llista americana, el tema del moment, Happy de Pharrell Williams, ha arribat a dalt de tot, i ha aconseguit el quart número 1 per l’artista, just en la setmana que ha anunciat que el seu nou disc veurà la llum la setmana que ve.

Destaca la gran pujada de John Legend amb All of me, que entra al top 10, sumant 7 posicions i situant-se en quart lloc, tan sols per darrere de Katy Perry i Jason Derulo. També pugen Bastille, fins al sisè lloc amb Pompeii, mentre que OneRepublic amb Counting Stars baixa fins al novè lloc.

Pel que fa als discs, la banda sonora de Frozen, torna a recuperar la primera posició, pocs dies abans de guanyar algun Oscar, fet que li asseguraria seguir en primera posició gairebé segur.

- Publicitat -