La cantant australiana, Kylie Minogue, ha penjat a Youtube, un vídeo, on podem escoltar la totalitat del seu àlbum, Kiss me once, això sí, només en petits fragments. Per escoltar els temes sencers, haurem encara d’esperar fins al dia 18 de març.

El disc té les col·laboracions de Pharrell Williams al tema I Was Gonna Cancel, Enrique Iglesias a Beautiful, MNEK (Rudimental, Duke Dumont) a Feels So Good, Ariel Rechtsaid (Vampire Weekend, HAIM) a If Only o Greg Kurstin (Ellie Goulding, P!nk) a Sleeping With The Enemy.

Tot i haver firmat un contracte amb la discogràfica de Jay-Z, Roc Nation, el disc no conté hip hop, i sona com és habitual en la cantant, amb una mescla de pop i de música electrònica.

- Publicitat -

Tracklist

1. Into The Blue
2. Million Miles
3. I Was Gonna Cancel
4. Sexy Love
5. Sexercize
6. Feels So Good
7. If Only
8. Les Sex
9. Kiss Me Once
10. Beautiful
11. Fine

Edició deluxe:

12. Mr. President
13. Sleeping With The Enemy