Josh Homme, el líder de Queens Of The Stone Age, sabem que té certa capacitat de donar la nota (i no només musicalment) a sobre d’un escenari. I això no és nou, l’any 1995 va fer fora a un fan de l’escenari a males maneres. O frases com “aquest és el meu fotut escenari”, quan un altre seguidor va intentar pujar-hi.

Ara, la cosa ha anat diferent. En un concert a Houston, Homme, va començar a parlar i va dir que la següent cançó la volia dedicar als fotuts Imagine Dragons. Homme va continuar parlant i ho va rematar tot amb “Fuck everything. Fuck the man. Fuck Imagine Dragons and fuck the Grammys

- Publicitat -
Pel que veiem, Homme té un mal perdre. I és que en la darrera edició dels Grammy, van estar derrotats a millor interpretació rock, pels Imagine Dragons i el seu Radioactive, que va ser considerada més bona que My god is the sun.