El nou disc dels You Me At Six, Cavalier Youth, s’ha situat en la primera posició dels més venuts al Regne Unit, en la seva primera setmana a la venda. I ha aconseguit desbancar a Ellie Goulding, que estava molt afiançada en aquesta primera plaça amb Halcyon.

Bones pujades per London Gramar, Lorde i Eminem, que aconsegueixen situar els seus darrers treballs a dins del top 10.

Pel que fa als senzills, Clean Bandit resisteixen una setmana més al número 1 amb Rather Be, i això que aquesta setmana el nou senzill de Will I Am amb Miley Cyrus i Wiz Khalifa apuntava a número 1. Finalment es queda en segon lloc.

- Publicitat -

En quart lloc debuta Gorgon City amb Ready for your love i en cinquena Katy B amb Crying for no reason.

Una de les pujades més fortes de la setmana és pels OneRepublic amb If I lose mylself, que passa del 32 a la posició 11, a les portes del top 10. Però sens dubte que la gran pujada de la setmana ha estat per Katy Perry, arran de la seva actuació als Grammy, fa pujar Dark Horse, del lloc 70 al 19.