El dia 22 d’abril, arribarà un doble disc dels Lax’n’Busto, sota el nom d’Essencials. La banda torna ben aviat a l’estudi de gravació, per interpretar les seves mítiques cançons amb el format actual de la banda, revisitant-les i sumant-les a un disc de rareses, amb temes que havien quedat en un calaix al llarg de la seva trajectòria. En aquest segon CD, trobarem 3 temes que encara no s’havien publicat mai.

En un comunicat, la banda ha declarat que, han volgut enregistrar de nou totes aquestes cançons que han estat essencials en la seva carrera i en la vida de diverses generacions d’incondicionals, i que han convertit Lax’n’Busto en un dels grups amb més repercussió de la història de la música a Catalunya. Actualitzant tots els seus grans èxits, amb la formació actual i recuperant el millor esperit de la banda.- Publicitat -