Aquesta ha estat la nit dels Arctic Monkeys, a l’aconseguir emportar-se el premi al millor disc de l’any per AM, superant a David Bowie, Bastille, Disclosure i Rudimental. També s’han emportat l’altre premi al qual optaven, el de Millor grup britànic, superant One Direction o Bastille.

Alex Turner i els seus han pujat a sobre l’escenari, bastant “contents” i el líder de la banda ha aprofitat l’ocasió per remarcar que el rock mai morirà, encara que a vegades sembli que s’apaga. Ho ha culminat tot, tirant el micròfon a terra.
Tot plegat ha provocat que tant la banda, com el mateix cantant hagin estat TT a Twitter, encara que alguns no sabessin ni escriure el nom del grup…

- Publicitat -
La nit ha deixat premis per altres artistes com Bastille, Lorde, Bruno Mars o Ellie Goulding.
La gala, que s’ha pogut seguir en directe per Youtube, ens ha brindat bones actuacions en directe, com la que ha obert la nit amb els grans triomfadors de la gala, Arctic Monkeys, interpretant R U Mine?. També cal destacar la unió dels Bastille amb Rudimental o la de Lorde amb Disclosure.
Guanyadors
Album of the Year
Arctic Monkeys
Best Producer
Flood & Alan Moulder
British Breakthrough Act
Bastille
British Female Solo Artist
Ellie Goulding
British Group
Arctic Monkeys
International Male Solo Artist
Bruno Mars
Critics’ Choice Award
Sam Smith
International Group
Daft Punk
British Single
Rudimental
British Male Solo Artist
David Bowie
International Female Solo Artist
Lorde
British Video
One Direction