Els quatre senzills del disc Elephant dels The White Stripes, s’editaran en format vinil, en color i recollits en una caixa impecablement presentada, que enamorarà als col·leccionistes.

Els quatre temes, són el gran èxit Seven Nation Army, un himne, per molta gent i que fins i tot es canta durant molts concerts mentre s’espera que surti el grup de torn.

I just don’t know what to do with myself, una versió del tema de Burt Bacharach i Hal David, tampoc hi faltarà, així com The hardest button to button, amb un videoclip espectacular per cert, rodat per Michel Gondry, i finalment There’s no home for you here, en la qual, la portada ha estat redissenyada per l’ocasió.

- Publicitat -

Per altra banda, el cantant Jack White, continua amb molta feina. Per un costat, el nou disc d’una de les seves bandes, The Dead Weather, amb la que espera editar una sèrie de senzills aquest any, i un nou disc l’any vinent, i per altra banda, un disc en solitari, del qual encara hi està treballant, però que podria veure la llum en poques setmanes.