No sóc un pringat, sóc una puta estrella de rock! Aquestes són les paraules de Win Butler dels Arcade Fire, a la revista Rolling Stone, en una entrevista que sortirà publicada el mes vinent, i del que ja en coneixem alguns titulars.

Aquestes declaracions, surten arran d’una crítica del Washington Post, sobre el darrer disc del grup, Reflektor, el qual s’hi deia coses com, estic segur que són bones persones, però en el seu quart disc, continuen sonant com uns grans pringats amb una avorrida vida sexual.


A l’entrevista que sortirà el mes que ve, se li pregunta sobre si va llegir la crítica i Butler, diu que sí i que li va semblar que no era racista, però si que se li notava molta ignorància.

Sobre l’autor de la crítica, Chris Richards, es comenta que toca en un grup, Q and Not U, que al seu moment havien telonejat. O sigui que pot ser tot plegat una qüestió d’interessos.

- Publicitat -

Butler acaba dient amb certa arrogància, que sóc un gran pringat perquè toco amb Bowie. I Springsteen vol fer versions dels meus temes, perquè sóc un gran pringat.