Les xarxes han bullit molt des que el passat 19 de desembre el cantant canadenc Justin Bieber anunciava la seva retirada de la música.. Pocs dies després el cantant es reafirmava en la seva decisió, a pesar de les declaracions del seu representant, que explicava que tot es tractava d’una gran broma.

A pesar de les alarmes apocalíptiques de les fanàtiques believers, que es compten per milions arreu del món, molts tuitaires i crítics sospitaven d’una nova estratègia per cridar l’atenció del jove cantant, i pel que sembla és el més probable. El seu productor, Douglas Romanow, va tuitejar fa un parell de dies una fotografia d’ells dos a l’estudi de gravació de Toronto, amb el hashtag #bieberintoronto i amb una explicació molt clara: “els rumors de retirada són molt exagerats. L’he estat gravant a Toronto”. Rumors de retirada que va començar ell mateix…

- Publicitat -