Annie Lennox i Dave Stewart, han confirmat que Eurythmics, es reuniran el proper 27 de gener, el dia després de la gala dels Premis Grammy, per retre homenatge als The Beatles. La gala portarà per nom, The Night That Changed America: A Grammy Salute To The Beatles, i podrem veure a varis artistes interpretar cançons de la banda de Liverpool.

Tot plegat, es fa en motiu de l’arribada fa 50 anys de la Beatlemania als Estats Units i la presència de la banda al programa d’Ed Sullivan, la qual va proporciar-li 73 milions d’espectadors.

De moment es desconeix la cançó que interpretarà el duet, però sí que se sap, que John Mayer i Keith Urban, cantaran al Don’t let me down i Alicia Keys i John Legend, interpretaran el clàssic Let it be.

- Publicitat -

Per cert, que un altre que ha confirmat la seva actuació als Grammy, és Stevie Wonder, que cantarà al costat dels Daft Punk i de Pharrell Williams. Per cert, que els francesos es mantenen allunyats dels escenaris des de 2008.