Britney Spears torna amb el seu vuitè disc, Britney Jean. En un treball, on hi ha les col·laboracions de William Orbit, Danja, Hit-Boy, Naughty Boy, T.I i Jamie Lynn. Producció a càrrec de Will I Am o de Sebastian Ingrosso, un dels integrants de la Swedish House Mafia.

10 noves cançons i 4 d’extres a l’edició deluxe.

Simple Plan, editen un EP amb 7 temes, que no van ser inclosos al darrer treball del grup, editat l’any 2011. L’EP, porta per nom Get your heart on – The second coming.

- Publicitat -

La banda va declarar recentment, que fins al 2015, no tenen previst editar nou material.

Leona Lewis, com moltes altres artistes, edita una col·lecció de versions de temes de nadal. Christmas with love, és el títol d’aquest recull de cançons, amb un so, molt de la Motown.

Hi trobem un parell de temes inèdits, com el primer senzill One more sleep.

Rebecca Ferguson, torna aquest any, amb la seva segona col·lecció de cançons. Li ha posat per títol, Freedom, i en ella podrem seguir gaudint de la seva veu soul, amb un disc presentat pel tema I hope.

Muse, editen un disc en directe, en un concert celebrat a Roma, aquest passat estiu.

Gira de presentació del disc The 2nd law, el treball s’anomena Live at Rome Olympic Stadium, i en ell podrem escoltar i també veure els millors temes de la banda de Matt Bellamy.

S’edita en CD+DVD i CD+BluRay.

La històrica banda, Boston, edita aquest 2013 el seu nou disc Life, Love & Hope, el primer, després d’onze anys de silenci musical.

En ell podrem gaudir de 11 noves cançons, d’una de les bandes de rock més conegudes dels darrers anys.