Miley Cyrus, ha recuperat la primera posició que tenia Lorde amb Royals, des de feia 9 setmanes, quan precisament, havia desbancat a Miley Cyrus del primer lloc amb el seu Wrecking ball, que ara torna a liderar, gràcies sobretot, als molts visionats que s’han fet del seu vídeo i sobretot del vídeo paròdia que més està triomfant a la xarxa.

Lorde cau a la tercera posició, mentre que Eminem i Rihanna, continuen una setmana més en segon lloc, amb The Monster.

Pel que fa als àlbums, One Direction, situen en primer lloc Midnight memories, al vendre unes 546.000 unitats del seu tercer disc. A més, es dóna el cas, que són el primer grup, en col·locar els seus primers tres discs, en la primera posició de la llista, la setmana de la seva sortida a la venda. Un nou rècord, per la banda britànica, que per cert, és número 1 a mig món, gràcies a aquest disc.

- Publicitat -