Fa una setmana sortien a la llum unes declaracions de Justin Bieber, anunciant que deixava la música. Tot i que hi havia una gravació del mateix Bieber dient tot això, el seu representant deia que tot era una broma.

Però es veu que Bieber, ja no sap què fer perquè es parli d’ell, que ahir, dia de Nadal, va publicar a Twitter, indicant que “oficialment” es retirava. 300.000 persones ho van retuitejar i més de 200.000 ho van posar com a favorit.

El jove cantant, deia igualment, que mai abandonaria als seus fans i que ser un believer és una forma de vida. Estimeu-vos als uns als altres i perdoneu-vos, com Déu ens va perdonar a través de Crist.

- Publicitat -

Tot plegat, es produeix casualment, la mateixa setmana que surt a la venda Journals, el seu nou disc, una recopilació de senzills que ha anat publicant a través de iTunes.