El canvi de rumb que ha pres Miley Cyrus, sembla que li està anant la mar de bé. Els seus senzills triomfen arreu i ara el seu nou disc, Bangerz, entra directament a la primera posició de la llista britànica, on a més aquesta setmana fa doblet i també situa un dels seus senzills, Wrecking ball, com a número 1.

En segon lloc trobem Chase & Status, que s’estrenen en aquesta posició amb Brand new medicine. El tercer lloc l’ocupen els Arctic Monkeys, que tornen a pujar amb AM.

El nou disc dels Panic! At The Disco, debuta en la desena posició.

- Publicitat -

Pel que fa als senzills, moltes novetats dins del top 10. A banda del número 1 per Miley Cyrus, el dos hi ha Eminem amb Berzerk, Conor Maynard al quart amb R U Crazy, The Saturdays al cinc amb Disco Love, James Blunt al sis amb Bonfire heart I John Newman al nou amb Cheating.