No arriba ni als 18 anys, però ja és tota una dona. Lorde, amb el seu senzill Royals, acumula 3 setmanes consecutives com a número 1 de la llista Billboard, en l’apartat de senzills. La cançó forma part del seu debut, Pure Heroine.

Per darrera seu, Miley Cyrus, que torna a pujar amb Wrecking ball.

La resta del top 10 segueix més o menys com la setmana passada.

- Publicitat -

Pel que fa els àlbums, tot i la gran promoció que s’ha fet del disc i amb els escàndols de la seva cantant, Miley Cyrus “només” ven 270.000 còpies de Bangerz, això sí, suficients per aconseguir el primer lloc dels àlbums i superar a l’anterior número 1, Justin Timberlake que cau fins la cinquena plaça.

En segon lloc, el nou disc dels Panic! At The Disco, Too Weird To Live, Too Rare To Die!, que ven 84.000 còpies. Tanca el podi, Drake amb 83.000.