La revista musical britànica Q Magazine acaba de fer públics els noms dels guanyadors dels premis Q Awards 2013. Aquests premis es reparteixen entre els artistes i personalitats més importants relacionats amb la música, en el que va d’any.

La gala se celebrarà aquesta nit, on hi sonaran els noms d’Arctic Monkeys, Jake Bugg, Biffy Clyro o Foals.

Biffy Clyro han aconseguit el premi a millor disc de l’any per Opposites, la millor cançó ha estat, Do I wanna know? dels Arctic Monkeys, el millor directe pels Foals (que estaran el dia 27 a Barcelona), i el millor nou artista ha estat Jake Bugg.

- Publicitat -

Altres premiats són, el millor esperít independent pels Belle & Sebastian, el millor esdeveniment, Glastonbury, el millor vídeo per Show me the wonder dels Manic Street Preachers i el millor disc clàssic per Happy Mondays de Bummed.

Llistat de tots els guanyadors, aquí.