Bones notícies pels Kings Of Leon. I és que el seu últim disc Mechanical Bull, ha entrat directament a la primera posició dels àlbums més venuts aquesta setmana al Regne Unit i ha desbancat AM dels Arctic Monkeys, que cau fins a la quarta posició.
Ha venut més de 70.000 còpies del disc, 10.000 més que el segon classificat, Drake que ha aconseguit no obstant, una gran posició per Nothing was the same.

En tercer lloc hi trobem el nou treball de Jessie J, Alive. Per darrera dels Arctic Monkeys, es queda Jason Derulo i el seu nou disc Tattoos. Les novetats dins del top 10 no es queden aquí, a la vuitena posició hi ha Birdy amb Fire within’ i a la novena Chvrches amb The bones of what you believe.

Pel que fa als senzills, segueix en primera posició Jason Derulo amb Talk dirty, seguit de molt a prop per Katy Perry i Roar. En tercer lloc pugen OneRepublic amb Counting stars.

- Publicitat -