El darrer senzill de Katy Perry, Roar, segueix una setmana més en la primera posició de la llista americana de senzills, seguit de molt a prop per l’anterior número 1 durant 12 setmanes, Blurred Lines de Robin Thicke. En tercer lloc puja Lorde, una artista que arriba des de Nova Zelanda i que està aconseguint molt d’èxit gràcies al tema Royals.

També pugen Avicii, Jay-Z amb Justin Timberlake, Capital Cities i Lana del Rey. Per contra, el nou senzill d’Eminem baixa del tercer al desè lloc, i es que no ha estat molt bona setmana per Berzerk. També segueix baixant Lady Gaga amb Applause, que ja està al setè lloc.

En l’apartat dels àlbums, Ariana Grande, per molts la nova Mariah Carey, ha venut prop de 200.000 copies del seu disc Yours Truly, i s’ha situat en la primera posició de la llista, en la seva setmana de debut.
El nou disc dels NIN debuta en tercer lloc, mentres que Bastille debuten a la onzena posició amb Bad Blood.

- Publicitat -