La darrera setmana s’ha parlat sobretot de Katy Perry i Lady Gaga, i no s’ha tingut en compte a Ellie Goulding, que finalment ha estat la que ha encapçalat la primera posició en diverses llistes com per exemple la britànica. Una llista que una setmana més continua liderant. I per darrera seu, hi trobem un cop més Avicii amb Wake me up.

El nou senzill de Lady Gaga baixa 4 posicions i se situa al número 9 en la seva segona setmana.

Pel que fa als àlbums, quarta setmana consecutiva a la primera posició per Richard & Adam amb The Impossible Dream. En segon lloc es manté Rudimental amb Home, mentre que en tercera posició debuta el nom disc dels Travis, Where you stand. El quart lloc hi trobem el nou disc de John Mayer, que en la seva primera setmana en llista, situa Paradise Valley en aquesta posició.

- Publicitat -