Ja sabem que l’estiu és una època més tranquil·la en quan a novetats discogràfiques, però aquesta setmana s’ha estrenat el nou disc dels Editors, The weight of your love, i val la pena fer-ne menció.

Tom Smith i companyia, han tornat amb un disc, on les guitarres tornen a ser importants, això sí, no com als inicis del grup. Amb la sortida d’alguns dels membres del grup, s’ha perdut una mica l’escència dels primers treballs.

Inclou una edició deluxe, amb les 11 cançons del disc i un cd extra amb 5 temes més (3 de nous i 2 acústics).

- Publicitat -

L’altre novetat de la setmana és Magna Carta Holy Grail, el dotzè treball de Jay-Z, en el qual s’envolta d’un bon grapat d’amics per fer aquest disc. Destaquen les col·laboracions de Pharrell Williams, Timbaland o Justin Timberlake, entre d’altres.

A més en el disc hi trobem part de la lletra de la cançó dels Nirvana, Smells like teen spirit, ja que Courtney Love, els hi ha donat permís per aquest “homenatge”. També passa el mateix amb el clàssic dels REM, Losing my religion.