Després d’anunciar a Juan Luis Guerra, Rubén Blades, Residente, Jack White, Duran Duran, Hot Chip, Molotov, Rigoberta Bandini, Zahara, Rozalén, Rels B o Trueno entre altres Cruïlla incorpora a Editors al seu cartell.

La propera edició del Festival Cruïlla es celebrarà del 6, 7, 8 i 9 de juliol al Parc del Fòrum i les entrades i abonaments del festival ja estan disponibles a cruillabarcelona.com

Més de 15 anys, 6 àlbums, milers de concerts per tot el món. En aquest punt, Editors fa la vista enrere i es pregunta: “Què és el millor que he fet fins avui?”. Així és com naixia Black Gold, un recopilatori del millor que han fet mai. I el següent pas era lògic: crear el directe d’Editors definitiu, un concert que inclogui exclusivament el millor de la seva història.

- Publicitat -

Papillon, Munich, Smokers Outside The Hospital Doors… són només alguns dels himnes del llegat d’Editors a la història del rock alternatiu. Ara, la banda està preparant un esperat setè disc d’estudi, que s’afegirà a Black Gold, Upside Down, Frankenstein i Heart Attack.