Després de la seva tornada als escenaris l’any 2009, tot el que té a veure amb un nou disc dels System of a down, sembla tabú. Fins ara; en un concert del passat dilluns a Los Angeles, John Dolmayan, bateria de la banda, va anunciar que tindrien “un fotut nou disc” la pròxima vegada que toquin a la ciutat. Va queda immortalitzat en un vídeo (minut 2’30)

Encara que això no és molt, és una notícia que dóna certes esperances als seguidors del grup, que esperen el nou disc del grup, després de 8 anys sense nou material, i amb contínues disputes entre els membres de la banda. El mes de maig passat i a través del seu Facebook, el baixista del grup, Shavo Odadjian, va carregar contra Serj Tankian, dient que no té cap intenció de fer un nou disc. Tot i que moments més tard, la banda va fer un comunicat dient que el grup no opinava el mateix que el baixista i que no era cert.

Veurem què passa ara amb aquest anunci…

- Publicitat -