Aquesta setmana sortia a la venda el darrer treball de Jay-Z, un disc ple de col·laboracions com les de Justin Timberlake o la seva parella Beyoncé. Després de situar-se al primer lloc als Estats Units, ha fet al mateix al Regne Unit, desbancant l’anterior número 1, Babel dels Mumford & Sons, que cau fins al cinquè lloc. Així doncs, Magna Carta, Holy Grail, és l’actual número 1 per tota aquesta setmana.

En segon i tercer lloc, pugen Rod Stewart amb Time, i Passenger amb All the little lights.

Pel que fa als senzills, Blurred Lines de Robin Thicke, se situa com a primer de la llista, fent caure John Newman al segon lloc, una setmana després d’haver-se alçat com a número 1.
En tercer lloc hi trobem el nou projecte de Sebastian Ingrosso, després de la Swedish House Mafia, i al costat de Tommy Trash i John Martin, amb el tema Reload, que debuta al tercer lloc. Un altre debut és el de la banda Lawson al costat de B.o.B. que se situen al sisè lloc amb Brokenhearted.

- Publicitat -