Semblava impossible que després de l’enorme promoció que s’ha fet de …Live Clockwork dels Queens Of The Stone Age, el disc no es col·loqués en primera posició de la llista britànica, i al final s’han vist superats per la banda electrònica Disclosure, que amb el seu disc de debut Settle, han aconseguit el preuat número 1 de la llista del Regne Unit, i a més han desbancat Daft Punk, que portava dues setmanes liderant.

També ha debutat a la llista, Miles Kane, això sí, en la vuitena posició amb Don’t forget who you are. Pel que fa a la resta del top 10, continuen artistes com Bastille, Passenger, Rod Stewart o Olly Murs.

Pel que fa als senzills, continua Robin Thicke en primera posició amb la formidable cançó Blurred lines, que no només manté la primera posició, sinó que en d’altres països, confirma la bona acollida d’aquesta cançó.

- Publicitat -

Les següents posicions no es mouen, i fins al número 6 no hi trobem una novetat. Es tracta d’Union J, una nova boy band, que presenten la cançó Carry On.