El 2012 van editar Cheeky for a Reason i no ha passat ni un any, que la banda escocesa The View editen un recopilatori amb els singles més importants dels darrers set anys, Seven year setlist.

A part de temes com Same Jeans, Grace, How long o Sunday, s’inclouen un parell de temes inèdits, com són Dirty Magazine i Kill Kyle, tots dos produïts per Owen Morris, un habitual d’Oasis.

La banda estarà participant en alguns concerts, especialment  pel Regne Unit.

- Publicitat -

Arriba el segon disc dels Empire of the sun, Ice of the dune, un disc gravat en vàries sessions per tot el món, en les que Luke Steele i Nick Littlemore, van estar acompanyats a nivell de producció de Peter Mayes i Donnie Sloan.

El disc inclou fins a 12 cançons, presentades pel senzill Alive, que ha tingut bona acceptació entre els seguidors de la banda.

Per cert, molt recomenable el vídeoclip d’Alive, especialment pels amants de la ciència ficció.

Un any després de la publicació, la banda Sigur Ros, que per cert ja no són un quartet, sinó un trio, i ho fan amb la sortida d’un disc, Kveikur, el qual molts dels fans estaran contents, ja que té un so molt diferent al dels darrers àlbums, i permet que es pugui tocar en directe amb més facilitat.

El disc està format per 9 temes, entre els quals el senzill de presentació, Brennisteinn.

Talk a good time, és el títol del quart disc en solitari de Kelly Rowland, al marge de les Destiny’s Child.  Un disc que a més inclou precisament una cançó al costat de les seves ex-companyes de grup, Beyoncé i Michelle Williams.

En el disc també trobem les col·laboracions de Lil Wayne, Wiz Khalifa i Pharrell Williams.

Dotze noves cançons, presentades per Ice, al costat del ja citat Lil Wayne.