Comencem el repàs de la llista Billboard en l’apartat dels senzills, on per quarta setmana consecutiva, Can’t hold us de Macklemore & Ryan Lewis, que segueixen intractables. En segon lloc puja Mirrors de Justin Timberlake i en tercer també pugen Daft Punk amb Get Lucky, que podria prendre-li el número 1 a Macklemore en properes setmanes.

A la resta del top 10, destaquem l’entrada de Blurred lines de Robin Thicke, que confirma la bona rebuda del tema, que puja 5 llocs aquesta setmana. També pugen Imagine Dragons amb Radioactive.

Pel que fa als àlbums, segona setmana a la primera posició per Daft Punk amb Random Access Memories. Una setmana on hi ha hagut moltes estrenes dins del top 10, però cap d’elles ha pogut superar el número 1 de la banda francesa.
El número 2 és per la banda Alice in chains amb The Devil Put Dinosaurs Here, mentre que el tercer lloc se l’endu John Fogerty amb Wrote A Song For Everyone. El quart també és una altra novetat, les Little Mix amb DNA.

- Publicitat -